Support-blog

Support Nieuws: alle onderwerpen

Voorinstellingen

Voor het meeste licht dat beschikbaar is, stellen we 14 voorinstellingen voor. Of je nu een beginner bent of een volwaardige Acropora keeper, deze lamp biedt alles!

Kleurtemperatuur instelling: 5000K / 10000K / 14000K / 20000K
De kleurtemperatuur wordt gemeten in Kelvin (K). Hoe hoger de kleurtemperatuur, hoe blauwer het licht wordt. Het middag zonlicht heeft een kleurtemperatuur van 5500K. Een blauwachtig kleur wat duidt op 20000K. De meeste koralen zullen zich ontwikkelen met een variërend bereik van kleurtemperaturen, maar als je een diepwateraquarium wilt creëren, geeft 20000K licht het aquarium een sfeer van diepte, wat voordelen heeft voor sommige koralen in diepe rifachtergronden. Het licht bootst de traditionele fluorescerende en metaalhalide kleurresultaten na. Overschakelen van fluorescentielampen en metaalhalide naar LED kan niet eenvoudiger!

Fish-Only-System
Minder vraag naar blauwe LED’s, meer witte, rode en groene LED’s om de kleuren van uw vissen te versterken

LPS #1
Specifiek voor de grote polyp Scleractinia die zorgt voor levendige kleuren.

LPS #2
LPS2 is minder krachtig dan LPS1

SPS #1
Toegewijd aan SPS, sterk in witte LED’s die bijdragen aan een hoge PAR-output.

SPS #2
SPS2 is minder krachtig dan SPS1

Boost Algae in Cycling Phase
Door de algengroei te stimuleren, kan overmatig nitraat worden opgenomen tijdens de cyclusfase van een nieuw aquarium of tijdens het uitharden van levend gesteente.

Blue and Violet Only
Activeer alleen blauwe en violet LED’s. Geschikt voor winkels voor het demonstreren van koralen of voor fotografiedoeleinden

Encourage Growth
Zorgvuldig gebruik van rode LED’s kan de groei van zoöxanthellen bevorderen

Encourage Colouration
Zorgt voor levendige kleuren van koralen met de juiste hoeveelheid rood en groen.

Fluorescence
Het gebruik van voornamelijk blauwe LED’s en rode LED’s om de kleur van koralen naar voren te brengen, geschikt voor winkels die koralen demonstreren of fotografiedoeleinden.

Tijdinstellingen

Het is erg belangrijk om te controleren of de applicatie en je telefoon zijn ingesteld op dezelfde tijd om de producten optimaal te laten werken.

Wachtwoord invoeren

Wees alert als u een fout maakt bij het invoeren van uw wifi-wachtwoord.

De applicatie geeft u geen informatie over de fout. Controleer met een ander apparaat (tablet of mobiel) of u het juiste wachtwoord heeft ingevoerd.

WiFi router

Als u de Horizon-aqua applicatie niet kunt gebruiken vanwege een zwak signaal, 5 GHz WiFi of een netwerk met een hoog beveiligingsniveau gebruik dan een losse onafhankelijke WiFi router.

Gratis app:
Waar te koop?